Scene fierbinți cu o ispită

Scene fierbinți cu o ispită

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Una cu cearta, alta cu sexul. Daniela Crudu a cam dispărut, în ultima perioadă, de pe micile ecrane. Ca și fost sa colegă de la ”Un show păcătos”, Bianca Drăgușanu, Cruduța a găsit repede o metodă de a atrage atenția asupra ei. Dacă Bianca a apărut la televizor să povestească cum se ceartă ea cu soțul, fost sa colegă a folosit o altă metodă. Mai exact, Cruduța a făcut public un filmuleț în care se iubește, într-o cameră de hotel, cu o ispită de la ”Insula iubirii”. Astfel, fosta asistentă tv și-a asigurat o invitație la televizor, nu de alta, dar fata era cam nevorbită.

Regie și erotism. Invitația a venit chiar de la emisunea la care Daniela a devenit celebră, emisune care, între timp, și-a schimbat numele. ”Mi s-a propus să joc într-un videoclip și îmi trebuia un partener sexy, frumos, așa… pasional. M-am gândit la Adi”, a povestit Daniela Crudu. Vedeta, care a mărturist că a și regizat scenele erotice din videoclip, s-a arătat extrem de încântată de clip, mai ales că între  ea și ispita masculină totul a decurs foarte natural în timpul filmărilor. La final, prezentatorul a aruncat și o provocare, astfel încât să îi asigure Danielei, care a recunoscut că așa rămâi în memoria publicului, popularitatea viitoare. ”Să vedeți voi de acum ce stau paparazii cu ochii pe voi”, a spus Dan Capatos. 

Citit 2851 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 19:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro