Când te loveşte pasiunea din copilărie

Când te loveşte pasiunea din copilărie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Actor din neam de mecanici. Asta reiese din ceea ce a povestit Liviu Vârciu, miercuri seară, la emisiunea Xtra Night Show. „Mă rup în figuri! Neam de mecanici! Tata a fost mecanic, fratele meu, Dumnezeu să-l ierte, a fost mecanic, până şi mama cred că se pricepe la mecanică. Eu nu am fost în stare să strâng un şurub!”, a spus vedeta, în timp ce era filmat într-un garaj improvizat. În timpul filmărilor, Liviu şi-a adus aminte de o faptul că tatăl lui i-a spus, pe vremea când avea doar 12 ani, „nu o să ajungi, bă, nimic în viaţă! Nu eşti în stare să strângi un şurub”.

Nebunia de la 40 de ani. Marcat probabil de această poveste, Liviu Vârciu a vrut să arate că acum este în stare să calce pe urmele familiei sale. „Uite că acum, la aproape 40 de ani, m-a luat o nebunie”, a spus Liviu Vârciu. Mai exact, vedeta s-a apucat să recondiţioneze maşinile la care a visat în vremurile lui de glorie. „M-a luat pasiunea asta, nu ştiu de ce. Mă linişteşte foarte mult”, a mărturisit actorul. Liniştit sau nu, Liviu arată că, până la urmă, a ajuns ceva în viaţă, chiar dacă nu a urmat profesia tatălui său. Şi, de ce să nu recunoaştem, a ajuns chiar bine, ţinând cont că este, în permanenţă, pe micile ecrane.

Citit 1511 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 18:01

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Vineri, 13 Decembrie 2019 21:22 188.24.199.*** Link la comentariu
    0
    2

    MAI BINE SE FACEA MECANIC AUTO,EU ADMIR ACTORII ADEVARATI,GEN BIRLIC,MORARU,BUCIUCEANU,VRACA,ETC.ETC.,NU VEDETUTE DOAR POPULARE INTRE ANUMITI SPECTATORI,SI...ATAT!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.