Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Şocant. Ştirea prin care era anunţat decesul Cristinei Ţopescu a făcut înconjurul ţării şi a şocat pe toată lumea. Fiecare post de televiziune a prezentat cazul, adăugând câte un amănunt şocant despre dispariţia prezentatoare tv. Cea care a dat alarma a fost o vecină care nu o mai văzuse de aproximativ trei săptămâni. Astfel, s-a ajuns la macabra descoperire, Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, şi doi dintre câinii ei fiind găsiţi decedaţi. Culmea, nu doar vecina a sesizat că jurnalista nu mai poate fi contactată, ci şi colegii ei de serviciu, Cristina fiind angajată, de aproximativ două luni, a Ministerul Sănătăţii.

O ultimă apariţie. „Săptămâna trecută, chiar ministrul Sănătăţii le-a spus colegilor să vadă ce s-a întâmplat cu ea, dacă nu cumva are nevoie de ajutor”, ne-au informat cei de la Pro tv. Colegii s-au limitat însă să constate că femeia nu răspunde la telefon, ba chiar că îl are închis. Nimeni nu s-a autosesizat când Cristina Ţopescu nu a apărut, o săptămână, la serviciu. Nimeni nu a intrat în panică după ce, timp de trei săptămâni, acesta nu a putut fi contactată în vreun fel. Iar asta este la fel de şocant ca şi anunţul dispariţiei jurnalistei, care şi-a făcut ieşirea din scenă bifând o ultimă apariţie pe sticlă. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citit 2745 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 18:35

1 comentariu

 • postat de Mariuca Marți, 14 Ianuarie 2020 12:30 5.12.175.*** Link la comentariu
  0
  12

  Cristina Topescu a fost unul din jurnalistii cu coloana vertebrala, asemeni tatalui. ei.
  Pacat ca ne-a parasit singura si trista avand alaturi de ea doar fiintele care au iubit-o neconditionat.
  Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul atat de trist!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro