Stări de rău după un număr de belly dance

Stări de rău după un număr de belly dance

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dans cu emoţii. S-a întâmplat la ultima ediţie a emisiunii „Românii au talent”. Totul a pornit de la un număr spectaculos de belly dance, executat de Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina. Mişcările executate de dansatoare l-au impresionat pe unul dintre juraţi, care a cerut de urgenţă intervenţia medicilor. „Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r. - Mihai Petre), ţi se îndeplineşte visul: scapi de mine. Acolo aş vrea să-mi cânte Smiley. La Măruţă să pună tabloul cu mine cu fundiţă neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a spus Florin Călinescu, în timp ce era consultat de medici.
Glumele juratului nu i-au calmat însă pe colegii de platou, care şi-au arătat îngrijorarea. Aveau şi de ce, mai ales că, după intervenţia medicilor, Florin Călinescu a acuzat o nouă stare de rău, pe motiv că, de data aceasta, i-a scăzut tensiunea. „Sincer, m-am speriat, mi-a venit să plâng. Îl iubesc foarte mult pe Florin şi nu doresc să păţească ceva nici măcar în glumă”, a spus, ulterior, Andra, îngrijorată.
Chiar dacă medici i-au recomandat să oprească filmările, Călinescu a ignorat sfatul acestora şi a decis să le dea emoţii în continuare colegilor de la masa juriului.

Citit 1375 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.