Stări de rău după un număr de belly dance

Stări de rău după un număr de belly dance
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dans cu emoţii. S-a întâmplat la ultima ediţie a emisiunii „Românii au talent”. Totul a pornit de la un număr spectaculos de belly dance, executat de Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina. Mişcările executate de dansatoare l-au impresionat pe unul dintre juraţi, care a cerut de urgenţă intervenţia medicilor. „Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r. - Mihai Petre), ţi se îndeplineşte visul: scapi de mine. Acolo aş vrea să-mi cânte Smiley. La Măruţă să pună tabloul cu mine cu fundiţă neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a spus Florin Călinescu, în timp ce era consultat de medici.

Glumele juratului nu i-au calmat însă pe colegii de platou, care şi-au arătat îngrijorarea. Aveau şi de ce, mai ales că, după intervenţia medicilor, Florin Călinescu a acuzat o nouă stare de rău, pe motiv că, de data aceasta, i-a scăzut tensiunea. „Sincer, m-am speriat, mi-a venit să plâng. Îl iubesc foarte mult pe Florin şi nu doresc să păţească ceva nici măcar în glumă”, a spus, ulterior, Andra, îngrijorată.

Chiar dacă medici i-au recomandat să oprească filmările, Călinescu a ignorat sfatul acestora şi a decis să le dea emoţii în continuare colegilor de la masa juriului.

Citit 1866 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2020 19:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.