Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Intrigi, gelozii şi surprize. Toate au dat savoare emisiunii „Gospodar fără pereche”. Fetele înscrise în concurs pentru a câştiga inima gospodarilor au ajuns în bârlogul celor pentru care luptă. Fie că au fost aşteptate cu flori, fie că au fost nevoite să se descurce singure pentru a ajunge la casa gospodarului dorit, fetele au avut parte de surprize, multe dintre ele neplăcute. Unele au fost dezamăgite pentru că nu au găsit nimic de mâncare în frigiderul gospodarului, altele pentru că au fost nevoite să împartă o singură cameră. Ei, şi de la camere au început şi intrigile şi geloziile. „Ea ne aude pe noi dacă ne ducem în cameră la el. Noi nu auzim când ea se duce la el în cameră”, s-au plâns două dintre concurente.
Toate acestea au fost însă mici probleme, faţă de situaţia în care au fost puse cele trei concurente care vor să câştige inima lui Andrei. Fetele au aflat că încă o concurentă va lupta pentru gospodar, ceea ce le-a nemulţumit peste măsură, urmând ca timpul lui Andrei să se împartă la patru şi nu la trei cum ar fi trebuit. Ei, să vezi de acum motive de gelozie şi intrigi puse la cale de domnişoarele dornice de măritiş.

Citit 1343 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2020 18:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro