Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Din ciclul "Ştiaţi că…". "Nikola Tesla mărturisea că, pentru a se păstra creativ şi concentrat pe cercetările lui ştiinţifice: a) făcea scufundări zilnice în căzi cu gheaţă; b) a ales să rămână virgin toată viaţa; c) desena în pauze elefanţi zburători pe şerveţele de masă". Acesta a fost "Scurtcircuitul", cu opţiunile de soluţie, la care Omid Ghannadi, unul dintre arhitecţii "Visurilor la cheie" de la Pro Tv a trebuit să răspundă "Pe Bune?!". Echipa aflată în corzi ar fi optat mai degrabă pentru cada cu gheaţă şi pentru elefanţii zburători: "Mi se pare că dacă ai rămâne virgin nu mai eşti deloc creativ!". Norocul echipei a fost Alina Vîlcu, cealaltă arhitectă a "Visurilor la cheie": "Ştii că energia sexuală este aceeaşi cu energia creativă?! N-o ţii în tine, o dai sub forma creaţiei! Creezi ceva! Vii cu ceva nou". Şi i-a convins să răspundă corect: "Nikola Tesla a fost una din personalităţile vizionare din istoria umanităţi. Părintele curentului alternativ, al WiFi-ului şi al telecomenzii şi-a dedicat toată viaţa experimentelor ştiinţifice. În ceea ce priveşte sexul, n-a prea experimentat. Mai deloc! S-a păstrat virgin toată viaţa, ca să rămână concentrat pe invenţii. Sau, cum zicea el, «Castitatea mi-a crescut abilităţile ştiinţifice»". E clar că ştiinţa nu e pentru toată lumea!

Citit 1239 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 19:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro