Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Escrocherii de coronavirus. "Situaţie revoltătoare şi la un salon de cosmetică din Ialomiţa. Patroana a comandat de pe internet măşti de protecţie şi a primit, în schimb, câteva role de hârtie igienică", spunea, pe scurt, ştirea văzută ieri dimineaţă, la România Tv.
Femeia recunoştea că nu a mai verificat site-ul de pe care a comandat măştile: "În disperare, am comandat pe primul site care mi-a apărut că are măşti disponibile. Nu a contat preţul, chiar dacă a fost unul exorbitant. De la 170 de lei la 300 de lei. Cât timp mi s-a tăiat chitanţa, am desfăcut coletul şi am descoperit, uimită, că era doar hârtie igienică". Şi aceea de calitate proastă, nu vreo variantă de lux! E adevărat că şi hârtia igienică a devenit scumpă şi rară, dar nu asta este morala istorioarei. Aveţi grijă de şi cum vă comandaţi de pe internet, indiferent că e vorba despre măşti de protecţie sau dezinfectanţi, pentru că escrocii abia aşteaptă! Şi, aş adăuga pe listă, atenţie şi la materialele sanitare pe care le cumpăraţi în grabă! Subsemnata acestei rubrici tocmai a descoperit un şerveţel gata folosit, mototolit şi îndesat într-un pachet cu şerveţele dezinfectante abia cumpărat şi desigilat… Un soi de promoţie: 50 de şerveţele proaspete plus unul gata utilizat. O glumă stupidă, dar reală.

Citit 1983 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 20:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro