Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Concert amânat. "Sărut, femeie, mâna ta!", ar fi cântat Fuego, în această perioadă. Deşi, la cum suflă vântul, mergea şi un mic "Împodobeşte, mamă, bradul!". Fuego le poate fredona şi acum, dar la mama lui acasă, la Turda, de unde a intrat în direct, prin telefon, la Antena Stars: "Încerc să stau cu familia mea în această perioadă, dar dincolo de asta e bine să fim raţionali şi responsabili şi să stăm în casă! Pentru mine e o bucurie, pentru că în ultimii trei ani nu am reuşit să am o perioadă mai lungă de câteva zile în care să stau continuu, aşa, în casă, având nenumărate concerte, proiecte şi activităţi. Dar nu am suferit niciodată de plictiseală, mereu găsesc câte ceva de făcut", a mărturisit artistul. Nu i-a fost deloc uşor să reprogrameze concertul care ar fi trebuit să aibă loc pe 22 martie, la Sala Palatului. A recunoscut deschis că a cheltuit enorm pentru evenimentul în care sunt peste 130 de instrumentişti pe scenă, un cor de 50 de muzicieni, plus invitaţi speciali păstraţi în secret! "Chiar dacă nu e cea mai fericită perioadă a noastră, încerc să fiu un optimist şi să gândesc pozitiv. E o perioadă în care trebuie să reflectăm puţin la familiile noaste, la noi, la sănătatea noastră! Să vă fie bine tuturor, dragilor!", a transmis Fuego. Dacă el poate să stea în casă şi fanii lui ar trebui să poată!

Citit 1160 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 21:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro