Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Scrisori. "Îl cheamă Corona și colegii de școală au început să-l batjocorească odată cu pandemia. Corona de Vries este un băiețel normal, sensibil ca orice puști de vârsta lui, și a fost afectat mult când copiii i-au spus, zeflemitor, «coronavirus»”, aşa începea ştirea de la Pro Tv care m-a făcut să dau sonorul mai tare. Am aflat că puştiul, originar din statul Queensland, i-a scris o scrisoare actorului Tom Hanks, care a luat coronavirus în Australia, în timpul unor filmări. Băiatul a vrut să ştie cum se simt actorul şi soţia lui, dar şi-a deschis sufletul, povestind prin ce trece. Ei bine, Tom Hanks i-a răspuns: "Dragă prietene Corona, scrisoarea ta ne-a făcut, pe mine și pe soția mea, să ne simțim minunat. Îți mulțumim pentru faptul că ești un prieten așa de bun - prietenii îi fac pe prietenii lor să se simtă bine când le este greu. Știi că ești singura persoană pe care o cunosc care are numele Corona - la fel ca inelul din jurul Soarelui, o coroană. Cred că această mașină de scris (produsă sub brandul Corona) ți-ar prinde bine. Întreabă un adult cum se folosește și scrie-mi înapoi", i-a transmis actorul. Nu ştiu alţii cum sunt, dar la finalul ştirii aveam lacrimi. Şi ştiu că atunci când se va termina izolarea, primul bilet pe care îl voi cumpăra va fi la un film cu Tom Hanks.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2020 14:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro