”Călăul” Cătălin Scărlătescu

”Călăul” Cătălin Scărlătescu

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Titani la cuţite. Sincer, m-aş fi aşteptat să ia un satâr! Sau, de ce nu, un ciocan de şniţele. „Titanul” Cătălin Scărlătescu a preferat, însă, un ditai baros. Cu arma pe umăr, a intrat triumfal în sala în care „capetele” celorlalţi doi chefi îşi aşteptau execuţia, chiar sub privirile stupefiate ale posesorilor, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. „Băi, fii cu milă!”, a mai apucat să strige Sorin Bontea! Scărlătescu şi-a luat avânt aprig, cu o mişcare înşelătoare, a rostogolit de pe soclu statuia lui chef Dumitrescu, apoi lovit năprasnic şi-a spulberat-o! S-a întors apoi şi către Bontea, a scuipat, gospodăreşte, în palme, şi i-a despicat, dintr-o pălitură, capul în două. A rămas doar statuia lui chef Cătălin Scărlătescu, câştigătorul ediţiei speciale „Titani la cuţite”, care să domine noul sezon „Chefi la cuţite”.
„Doamne fereşte, i-aţi dat nebunului statuia pe mână! Când intrăm în platou, o să ne pună să ne ducem să-i batem mătănii!”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.
„Are stradă deja, a avut şi cârciumă, vă daţi seama, o să vrea şi zi cu cruce roşie în calendar. Să nu mai spele nimeni, nu mai calce, să nu mai facă lături. O să ajungă sfântul Scărlătescu!”, a prezis chef Bontea. Pe mâna lui a câştigat chef Scărlătescu statuia şi la o diferenţă de doar două puncte, 32 la 30, faţă de chef Dumitrescu.

Citit 1190 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2020 21:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro