”Călăul” Cătălin Scărlătescu

”Călăul” Cătălin Scărlătescu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Titani la cuţite. Sincer, m-aş fi aşteptat să ia un satâr! Sau, de ce nu, un ciocan de şniţele. „Titanul” Cătălin Scărlătescu a preferat, însă, un ditai baros. Cu arma pe umăr, a intrat triumfal în sala în care „capetele” celorlalţi doi chefi îşi aşteptau execuţia, chiar sub privirile stupefiate ale posesorilor, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. „Băi, fii cu milă!”, a mai apucat să strige Sorin Bontea! Scărlătescu şi-a luat avânt aprig, cu o mişcare înşelătoare, a rostogolit de pe soclu statuia lui chef Dumitrescu, apoi lovit năprasnic şi-a spulberat-o! S-a întors apoi şi către Bontea, a scuipat, gospodăreşte, în palme, şi i-a despicat, dintr-o pălitură, capul în două. A rămas doar statuia lui chef Cătălin Scărlătescu, câştigătorul ediţiei speciale „Titani la cuţite”, care să domine noul sezon „Chefi la cuţite”.

„Doamne fereşte, i-aţi dat nebunului statuia pe mână! Când intrăm în platou, o să ne pună să ne ducem să-i batem mătănii!”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

„Are stradă deja, a avut şi cârciumă, vă daţi seama, o să vrea şi zi cu cruce roşie în calendar. Să nu mai spele nimeni, nu mai calce, să nu mai facă lături. O să ajungă sfântul Scărlătescu!”, a prezis chef Bontea. Pe mâna lui a câştigat chef Scărlătescu statuia şi la o diferenţă de doar două puncte, 32 la 30, faţă de chef Dumitrescu.

Citit 2409 ori Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2020 21:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.