S-alese praful de dragostea rurală
Foto: Pro TV

S-alese praful de dragostea rurală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Râvnind la femeia-trofeu. I se înnodau lacrimile în barba aceea lungă, de care ea voise să-l scape, dar, în ciuda insistenţelor ei senzuale, nu se lăsase bărbierit. Radu, „stăpânul struţilor” de la „Gospodar fără pereche”, tocmai citise răspunsul ferm al alesei inimii lui, frumoasa mulatră Rose. Amândoi hotărâseră să joace cinstit şi să scrie fiecare, pe un bileţel, dacă îşi doresc sau nu să rămână împreună. Ei bine, Rose, „Naomi Campbell de România”, cum o numeşte Pro Tv, a despăturit hârtiuţa lui şi a citit răspunsul scurt, fără explicaţii „Nu”. „Pierderea ta!”, a spus juna, s-a ridicat, demnă, i-a întors spatele şi a plecat fără să mai aştepte explicaţii.

„Nu se aştepta, fiind femeie puternică, femeie publică, femeie-trofeu! Cum să refuz eu, de aici, de la Târgu Neamţ? Nu cred că o fost refuzată niciodată de vreun băiat, din contră ea o fost aia care a tăiat şi-a spânzurat. Sper să obţină ce vrea, dar nu de la mine!”, a comentat în urma ei bărbatul.

Pe scurt, s-a ales praful din dragostea rurală promisă şi în acest sezon la „Gospodar fără pereche”. Gospodarii au rămas mai departe holtei, iar pretendentele la inima lor şi la statutul de stăpâne ale fermelor sau pensiunilor pe care aceştia le deţin, singure şi neconsolate. Poate în sezonul viitor, cine ştie?

 
Citit 12651 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2020 19:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.