Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* iUmor. Recunosc, George Ivaşcu a fost unul dintre actorii mei preferaţi… până s-ajungă ministru al Culturii în Guvernul Vioricăi Dăncilă. Mda, „spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti”. Desigur, nu contest talentul sau şarmul artistului, dar ipostaza de ministru, deciziile nefericite luate, dar mai ales goangele de exprimare i-au opacizat strălucirea, cel puţin în ochii şi mintea mea. Aşa că l-am privit cu rezerve când, sâmbătă seara, a venit la pupitrul „iUmor”, la ediţia specială în care juriul a fost luat la „roast”. N-am putut să rezonez nici măcar cu emoţia vie a lui Mihai Bendeac, care a mărturisit că-i este recunoscător pe viaţă lui George Ivaşcu şi nici cu mărturia înlăcrimată, din culise, a lui Dan Badea: „Parte din succesul meu acestui om se datorează!”.

Revenind la Bendeac, actorul a povestit cum, spunându-i mamei sale că vrea să se facă actor, aceasta s-a dus la casa de bilete a Teatrului de Comedie şi le-a spus «Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!». Aşa a ajuns Bendeac la teatru, iar prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc chiar în cabina în care stă, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Cabină pe care o împarte cu Ivaşcu, atunci când joacă amândoi în spectacolul „Revizorul”.

 
Citit 910 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2020 13:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro