Tu cum o pui?

Tu cum o pui?

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pe nas, sub nas ori atârnată sub bărbie? „Mă tot uit la oamenii care poartă masca de protecţie pe sub bărbie, pe după ceafă, pe creştet, pe la genunchi, pe la cot, pe unde-i mai doare pe ei! Dragilor, ori o pui ca lumea, ori n-o mai pui deloc. Măcar ştii o treabă!”, spunea, aseară, Dragoş Pătraru la „Starea Naţiei”.
Adevărul este că în materie de inventivitate în purtarea la mişto a măştii de protecţie îi batem pe toţi. Şi tare mi-e teamă că unii dintre noi se vor pricopsi cu ticuri nervoase la cât de des îşi tot potrivesc măştile pe nas ori pe sub nas. La fel cum face şi premierul Ludovic Orban. Vorba lui Pătraru: „Domnu’ Orban, trece pandemia asta şi dvs tot nu ştiţi să vă puneţi masca pe faţă. Acum câteva zile am zis că-i accident, dar de unde, îi place să-i tot cadă masca de pe mufarină! Cum să dai toată ziua explicaţii despre orice şi să spui lumii să fie atentă, iar tu eşti clipă de clipă cu mâna pe mască?! Nu oboseşti să o tot tragi în sus? Zici că n-ai curea la pantaloni şi tot tragi de ei ca să nu…”. Mda. Cert este că, la fiecare minut, Orban rămâne cu nasul dezgolit şi cu masca în vine. Deşi, la cum se comportă şi vorbeşte, aş zice că mai are o mască pe care o ţine permanent. Pe ochi.
Lăsând gluma la o parte, masca nu se poartă la mişto. Dacă-ţi pasă de tine şi de cei din jur!

Citit 1121 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 21:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro