De la bătăi în cuşcă la unduiri orientale

De la bătăi în cuşcă la unduiri orientale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Mai multă publicitate decât talent. Între noi fie vorba, la ultima ediţie a preselecţiilor „Românii au talent” publicitatea a ţinut mai mult decât talentul. Practic la fiecare două numere, care adunau vreun sfert de ceas cu tot promo, primeam câte un calup publicitar. Au tras Pro TV-iştii de emisiune cât au putut, dar nu-mi pare rău. Cel puţin ultimele două numere ale acestui sezon au fost uimitoare.

Nu mi-aş fi imaginat să văd, în ţinute sumare, un instructor de pole dance, de 28 de ani, alături de cea mai bună elevă a lui: mama de 59 de ani, pensionară. Nimic indecent sau dizgraţios, chiar dacă mama se mişca un pic mai greoi, fiul compensa prin graţie şi emoţie şi duioşie.

Cât despre „cadâna” ucraineancă, luptătoare de MMA, care a încheiat ultima seară de concurs, ce-aş putea să spun?! Că unduirile orientale nu păreau din acelaşi film cu luptele în cuşcă! „Mie mi se pare extrem de spectaculos să ai ca pasiune belly dance, care înseamnă senzualitate, gingăşie, fragilitate şi în acelaşi timp MMA unde e curaj, putere luptă”, mi-a dat dreptate Andi Moisescu.

La cererea insistentă, Smiley şi Pavel Bartoş au primit câte o lovitură demonstrativă. Cel mai năucit a fost cântăreţul: a fost convins că va primi un sărut, şi-a încasat un genunchi. MMA, frate!

Citit 1535 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.