Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mai multă publicitate decât talent. Între noi fie vorba, la ultima ediţie a preselecţiilor „Românii au talent” publicitatea a ţinut mai mult decât talentul. Practic la fiecare două numere, care adunau vreun sfert de ceas cu tot promo, primeam câte un calup publicitar. Au tras Pro TV-iştii de emisiune cât au putut, dar nu-mi pare rău. Cel puţin ultimele două numere ale acestui sezon au fost uimitoare.
Nu mi-aş fi imaginat să văd, în ţinute sumare, un instructor de pole dance, de 28 de ani, alături de cea mai bună elevă a lui: mama de 59 de ani, pensionară. Nimic indecent sau dizgraţios, chiar dacă mama se mişca un pic mai greoi, fiul compensa prin graţie şi emoţie şi duioşie.
Cât despre „cadâna” ucraineancă, luptătoare de MMA, care a încheiat ultima seară de concurs, ce-aş putea să spun?! Că unduirile orientale nu păreau din acelaşi film cu luptele în cuşcă! „Mie mi se pare extrem de spectaculos să ai ca pasiune belly dance, care înseamnă senzualitate, gingăşie, fragilitate şi în acelaşi timp MMA unde e curaj, putere luptă”, mi-a dat dreptate Andi Moisescu.
La cererea insistentă, Smiley şi Pavel Bartoş au primit câte o lovitură demonstrativă. Cel mai năucit a fost cântăreţul: a fost convins că va primi un sărut, şi-a încasat un genunchi. MMA, frate!

Citit 1029 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro