Hai cu coada, să uităm izolarea!

Hai cu coada, să uităm izolarea!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Alertă! Cozi Infernale. Cam aşa se poate traduce ce s-a întâmplat în weekend, dar şi la începutul acestei săptămâni. Toate posturile de televiziune au furnizat imagini cu cozi infernale formate în diferite locaţii. Fie că vorbim despre cozi la intrarea în magazine, formate pentru că fiecare client trebuie să treacă întâi de testul termometrului, lucru care, de altfel, a iscat fel şi fel de discuţii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, fie la instituţiile statului, unde s-a reluat programul normal. Aşadar, obişnuit şi cu statul la coadă şi cu nostalgia în suflet, românul a plecat dis-de-dimineaţă de acasă, indiferent că avea sau nu treabă, şi s-a aşezat la o coadă. Pe principiul bancului, "ce se dă? Nu ştiu, dar dacă tot sunt primul, stau şi eu", românii au retrăit sentimentul din comunism, când totul se obţinea după ce stăteai la un rând. Ei, şi dacă cozile de la spitale le poţi înţelege, că na, s-a dat liber la tratat şi alte boli, nu doar Covid, pe cele de la taxe şi impozite sau de la casele de ajutor reciproc e greu să le pricepi. Dar, după două luni de stat în casă, socializezi oriunde, aşa că statul la coadă pare să fie un medicament suficient de bun pentru uitarea perioadei de izolare forţată.

Citit 1706 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 19:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro