Frumos, dar scump peste măsură

Frumos, dar scump peste măsură

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

ROventura, dar nu pentru oricine.  George Mihai și Andreea Străvoiu sunt cei doi prezentatori ai emisiunii Roventura, de la Kanal D, prezentatori care se plimbă prin diferite zone ale țării pentru a le arăta telespectatorilor frumusețile patriei. În această perioadă, când turismul este grav afectat de pandemia de coronavirus, această emisiune pare a fi o gură de oxigen pentru patronii de hoteluri și pensiuni din țara noastră, aceștia dorind să atragă cât mai mulți turiști. În acest weekend, George și Andreea și-au continuat plimbarea prin Delta Dunării, un tărâm unde își găsesc fericirea și pescarii, și iubitorii de păsări, dar și cei mai comozi oaspeți, care își doresc doar să mănânce și să se relaxeze la piscină. Din păcate însă, locurile de vis nu sunt accesibile pentru oricine, prețurile fiind destul de piperate. Ce-i drept, emisiunile ies mai bine la un complex de cinci stele, dar, dacă scopul este promovarea turismului, atunci ar fi bine ca telespectatorii să aibă opțiuni reale de a merge în locurile prezentate, nu doar să le admire la televizor.

Citit 1114 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2020 19:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro