Din dragoste de bani

Din dragoste de bani

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Dragoste de 40.000 de euro. Cam aşa se poate traduce, pe scurt, emisiunea „Mireasa”, difuzată de Antena 1. În cadrul emisiunii, mai mulţi băieţi şi fete au încercat să se îndrăgostească şi să îşi găsească sufletul pereche. Că unii au reuşit este un plus pentru ei. Cert este că miza este, de fapt, câştigarea sumei de 40.000 de euro, premiul pus la bătaie de realizatorii emisiunii. Suma pare să îi atragă şi pe cei care nu au reuşit să se aleagă cu fluturaşi în stomac. Astfel, unul dintre concurenţi, Lică, i-a oferit un inel unei fete, Petronela, de care, de altfel, a mărturisit chiar el, îl leagă doar o frumoasă prietenie. Atât gestul cât şi modul în care a ales să facă acest lucru i-a şocat pe toţi. Asta a stârnit multe comentarii şi controverse atât între concurenţi, cât şi printre cele trei invitate ale emisiunii, care comentează ceea ce se întâmplă în casa în care au loc filmările. Şi asta pentru că toată lumea a tras aceeaşi concluzie: Petronela şi Lică nu vor decât să aibă şi ei o şansă la câştigarea marelui premiu, care, ce-i drept, nu este deloc de neglijat.

Citit 916 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 18:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro