Puicuţe pentru politicieni

Puicuţe pentru politicieni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Între adulaţie şi extaz. Aşa-i că v-aţi gândit la puicuţe din acelea cu pulpiţe lungi şi fragede, penaj colorat şi ciripit vesel? Păcătoşilor! Iaca pentru nişte puicuţe a fost blocat primarul unei comune din judeţul Alba.

Am văzut luni seara, la Ştirile Kanal D, că politicianul cu pricina confundase Facebookul cu mica publicitate. Şi a postat şi el un anunţ de om gospodar şi chibzuit: "Cine are de vânzare 8-10 puicuțe la o lună și la ce preț? Mulțumesc". Facebook s-a autosesizat şi l-a blocat pentru 24 de ore, susţinând că postarea "încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special". Reacţia primarului după deblocare: "Mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viaţa mea".

Povestea cu puicuţele mi-a adus aminte de interviul cu Liviu Dragnea, difuzat de Realitatea Plus, care a început tânguios-adulator, dar cu inflexiuni de extaz: "Ce faceţi, domnule preşedinte, mi-a fost dor să vă văd! Sunteţi bine?". Şi a continuat la fel de duios: "Vă văd că zâmbiți, dar nu e zâmbetul dumneavoastră".

Mă scuzaţi, are cineva un pic de lămâie?! Între noi fie vorba, cred că şi Irinei, iubita oficială a lui Dragnea, i-ar fi ieşit un interviu mai puţin patetic decât a izbutit fosta consilieră a liderului politic. Trist!

Citit 1422 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 19:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.