Milionari, dar fără prea mult noroc

Milionari, dar fără prea mult noroc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Se pare că acest proverb nu a fost valabil și pentru doi dintre milionarii Românie, care au apărut la știri în acest sfârșit de săptămână. Unul, Mihai Bizu, mare dezvoltator imobiliar, a ajuns după gratii după ce și-a violat soția și a încercat să o omoare. Totul după ce a consumat alcool într-un club de fițe de pe Litoral.

Celălalt milionar, Constantin Dinescu, cunoscut drept ”Baronul luxului”, și-a pierdut viața după ce, spun apropaiații, ar fi fost otrăvit de iubită. Aici, probabil, a fost vorba despre gelozie, Dinescu fiind cunoscut ca mare crai, agățând fete prin cluburile de fițe. Printre iubitele care i-au trecut prin pat s-a numărat și Mădălina Panfile, cea care i-a fost iubită și lui Radu Mazăre.

Pe lângă averile impresionante, cei doi mai aveau în comun și plăcerea de a petrece în cluburile de fițe de pe Litoral, iar asta pare să nu le fi purtat noroc. Acum, unul a ajuns după gratii, iar celălalt va veghea asupra averii din Cer. În cazul lor, banii le-au adus fericirea, chiar dacă pe o perioadă scurtă, dar sigur nu le-au purtat noroc.

Citit 1956 ori Ultima modificare Duminică, 16 August 2020 23:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.