Fără auz, pe scena X Factor

Fără auz, pe scena X Factor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* "#EuSuntSurdă". Acestea sunt primele cuvinte pe care le-am citit pe site-ul https://jeniion.com/, tânăra care a urcat vineri seara pe scena X Factor, la Antena 1. Postul tv a ţinut să o anunţe cu câteva ore înainte de marea premieră a noului sezon. Şi să spună că membrii juriului, Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei, au trecut şi vor mai trece prin toate stările sufletești: de la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, pentru ca apogeul să fie atins când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale. "Vocea mea interioară nu poate fi oprită!", le-a explicat tânăra celor patru membri ai juriului.

"Sunt o persoană cu deficiență auditivă cu diagnosticul hipoacuzie bilaterală profundă. Sunt surdă, dar sunt ceea ce sunt! Vorbesc aproape normal cu persoane care aud și folosesc limbajul semnelor cu persoanele surde. Totuși, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal și pot face multe lucruri, chiar dacă nu aud foarte bine", mărturiseşte Jeni, pe site-ul propriu.

"Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!", avea să spună, printre lacrimi, Loredana Groza.

Citit 1696 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 17:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.