Sfântul scoicilor are și icoană

Sfântul scoicilor are și icoană
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Altar în studio. S-a întâmplat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, iar actorul principal este Cătălin Scărlătescu. După ce și-a adus statuia în studio, statuie câștigată după o luptă culinară cu ceilalți doi colegi de platou, Scărlătescu a simțit nevoia să epateze și și-a adus și o icoană, pe care a atârnat-o pe perete, susținând că cei doi colegi de platou i-au dat ideea. „Nu ești pe craca ta, prietene”, a fost de părere Florin Dumitrescu, atunci când a văzut cât de departe a mers orgoliul și mândria lui Cătălin Scărlătescu.

Deși șocat de gestul colegului său, Florin Dumitrescu a vrut să îi răspundă pe măsură, așa că a pus mâna pe telefon și chiar a cerut să îi fie aduse candele și cele necesare pentru a face o slujbă în cinstea lui Cătălin Scărlătescu, „sfântul” de la „Chefi la cuțite”.

Gestul lui Scărlătescu a fost taxat și de Sorin Bontea, care a remarcat faptul că „E nebun, domne, e nebun”. Deși Bontea și Dumitrescu cred că lucrurile au mers prea departe, Scărlătescu, care s-a autoproclamat ”sfântul scoicilor”, pare să fie în elementul lui, totul spre disperarea colegilor.

Citit 1684 ori Ultima modificare Marți, 22 Septembrie 2020 19:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.