Cu ”nefasta” la Pro Tv sau la Antena 1?

Cu ”nefasta” la Pro Tv sau la Antena 1?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* În familie. Ehei, unde-s vremurile în care în cele mai importante dintre televiziunile naţionale se lucra „în familie”. Când se făceau şi desfăceau cupluri pentru a nu ajunge vreunul dintre parteneri angajat al „concurenţei”. Iată, de pildă Radu Vâlcan şi Adela Popescu. Atunci când Vâlcan a ajuns pe Insula Iubirii la Antena 1, m-am întrebat dacă şi Adela nu şi-ar putea găsi un loc în grila acestui post. Uite că a rămas mai departe la „Vorbeşte lumea”, făcând pereche tv cu Cove. Ieri am aflat că şi Andreea Ibacka şi Mihai Călin vor juca în viitorul serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, „Adela”. Cei doi vor fi soţ şi soţie, însă au o căsnicie bazată mai degrabă pe respect, decât pe dragoste.
Andreea este, însă, „nefasta” lui Cabral, după cum o alintă însuşi soţul. Soţ care este, la modul real, este o personalitate a postului Pro Tv. Cum se vor împăca lucrurile rămâne de văzut. Importantă mi se pare mărturisirea divei: „Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini”.

Citit 1453 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro