Rupe barierele, mamă, pentru că poți!

Rupe barierele, mamă, pentru că poți!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pasiunea învinge orice. O concurentă înscrisă la concursul culinar ”Chefi la cuțite” a reușit să îi impresioneze pe cei trei bucătari profesioniști din juriu. Este vorba despre Diana Maganu, care, deși nu are experiență în bucătărie, a reușit să ”le stingă lumina” lui Florin, Sorin și Cătălin cu un mousse de ciocolată albă. Născută cu patru degete la mână, după o copilărie dificilă, fiind ținta glumelor colegilor, Diana a recunoscut că pasiunea ei este să facă torturi, demonstrând că nicio piedică nu este prea grea atunci când vrei să faci ceva. „M-am înscris la Chefi la cuțite să mă pun la încercare, să-mi demonstrez ceva mie, să văd dacă preparatele mele sunt apreciate și de niște chefi. Acuma sper să am succes”, a dezvăluit Diana Maganu. Imediat ce a ajuns în platou, concurenta s-a lovit de criticile șefilor, aceștia reușind să ascundă foarte bine faptul că au fost impresionați de preparat. După câteva minute de suspans, cei trei chefi au recunoscut faptul că desertul concurentei este foarte bun. „Rupe barierele, mamă, pentru că poți. Lasă complexele deoparte, nu mai pierde vremea, ieși în față!”, a fost sfatul dat de Florin Dumitrescu, care a remarcat și motivul pentru care fata are complexe.

Citit 1120 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 12:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro