Îmbulzeală în numele Cuvioasei

Îmbulzeală în numele Cuvioasei

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Credința că se poate. Se poate să încalci orice fel de regulă în numele credinței, se poate să calci în picioare semenii de lângă tine pentru că vrei tu să ajungi la moaște, se poate să treci peste rând că ești tu vedetă de televiziune. Cam așa se poate traduce, pe scurt, ceea ce s-a întâmplat miercuri, de Cuvioasa Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din Iași. Și totul pentru că foarte mulți români au ales să meargă la Iași, în ciuda faptului că autoritățile au anunțat că nu vor putea ajunge la racla cu moaște dacă nu au domiciliul în Iași. Mulți nu au purtat măști, iar de distanțare socială nici nu s-a pus problema, motiv pentru care jandarmii au fost nevoiți să intervină. Iar de aici au început scandalul şi îmbulzeala. Până la urmă, poporul a învins, așa că oamenii în uniformă au făcut un pas în spate și le-au permis tuturor să ajungă la moaște. Regula a fost aplicată doar pentru o scurtă perioadă de timp, până când mulțimea s-a rărit, iar agitatorii au plecat acasă. Dar totul în numele credinței.

Citit 961 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 15:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro