Dorel cu drujbă

Dorel cu drujbă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Tăieri barbare. De la depărtare, par mai degrabă nişte stâlpi prost ciopliţi. Abia când te apropii suficient de mult, îți dai seama că pe aliniamentul şoselei se găsesc arbori. Doar trunchiurile au mai scăpat de drujba muncitorilor. Aceasta era concluzia jurnalistei Antena 1, cu care am fost de acord. Imaginile, care au devenit virale pe reţelele de socializare, sunt din Dolj. Acolo unde un Dorel şi alţi confraţi au toaletat arborii de pe marginea unui drum judeţean. "Sunt tăieri, să le zic aşa, barbare, pe româneşte. Nu aşa se toaletează coroana unui pom", explica, în ştire, reprezentantul Gărzii de Mediu. Cui să-i pese? Lucrarea a costat 50.000 de lei şi a fost executată de o firmă cu experienţă în astfel de nenorociri. "O altă lucrare făcută în urmă cu câteva luni a costat scump o primărie din Dolj. 80.000 de lei au plătit autorităţile din Valea Stanciului pentru curăţarea unor arbori. Şi încă 40.000 de lei a fost amenda primită de la Garda de Mediu. Pentru că au fost tăiați și arborii sănătoși, au constat atinspectorii", spunea ştirea Antenei 1. Garda de Mediu ia în calcul să retragă avizul firmei vinovate. Din păcate, mă tem că asta nu-i mai ajută cu nimic pe arborii lăsaţi fără crengi. Doar la primăvară se va putea afla dacă au scăpat cu viaţă sau nu. Iar dacă nu, vorba mucaliţilor de pe reţelele de socializare: să fie ţepe pentru hoţi. Şi pentru incompetenţi!

Citit 2585 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro