Tu eşti şi rămâi mereu mama copilului meu…

Tu eşti şi rămâi mereu mama copilului meu…
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În umbra regretelor. Ştiu, o să îmi spuneţi că nemuritorul refren al regretatului Alexandru Jula e cu totul altul: „Că tu eşti şi rămâi mereu soţia prietenului meu”. Ei bine, am îndrăznit să-l adaptez puţin. Mai nou, pare să devină o modă ca bărbaţii cunoscuţi, datorită cărora şi iubitele lor au devenit la fel de cunoscute, să fie întrebaţi la care s-ar întoarce. Sau de care ar fugi ca dracul de tămâie. „Cu care dintre soţiile dumneavoastră nu v-aţi mai căsători?” a fost una dintre cele „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D adresate lui Ilie Năstase. Aşa cum vă povesteam, celebrul sportiv a ales-o pe ultima doamnă Năstase.

Ei bine, o întrebare similară a primit, în emisiunea „La Măruţă”, şi Irinel Columbeanu: „Să spunem că o specie de extratereștri atotputernici ar amenința că distrug planeta, dacă dumneavoastră nu v-ați împăca cu una dintre fostele iubite. Sunteți singurul care puteți salva Planeta. Cu cine dintre Anna Lesko, Monica Gabor, Romanița Iovan sau Brianna Caradja v-ați împăca?". Răspunsul lui Iri? „Monica Gabor… că poate se uită şi Irina”, a motivat Iri.

Recunosc, răspunsul lui avea o undă de nostalgie şi de regret. Şi mi-a adus aminte de refrenul altui gălăţean: „Las-o, las-o să zboare, aşa sunt ele, păsări călătoare…”.

Citit 1262 ori Ultima modificare Duminică, 22 Noiembrie 2020 23:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.