Un ”Ghiţă” pentru toată viaţa

Un ”Ghiţă” pentru toată viaţa

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

* Iubire, „Cleo, ai mai venit cu vreun băiat acasă să-i spui tatălui: «El e iubitul meu!»”, a fost întrebată Cleopatra Stratan, în emisiunea „La Măruţă”, pe Pro Tv. „Nu. Niciodată! N-am adus niciodată un băiat acasă sau să-l consider pe unul din colegii mei sau din băieți fiind iubitul meu, pentru că am zis că dacă totuși o să întâlnesc pe cineva și o să convin să fiu împreună cu un bărbat atunci o să fie primul și ultimul!”, a fost răspunsul categoric al tinerei de doar 18 ani.
„Ghiţă,/ te-aştept diseară la portiţă,/ lângă portiţa de la stradă,/ Ghiţă,/ da’ numai nu veni cum vii tu,/ di obicei, cu mâna goală”, îmi răsuna în minte glasul cristalin al copiliţei de trei ani.
Uite că „Ghiţă”, pe numele lui Edward Sanda, n-a venit cu mâna goală, ci cu inelul şi cererea în căsătorie, chiar la aniversarea de 18 ani a Cleopatrei. Şi, fireşte, cu acordul prealabil al lui Pavel Stratan pentru a pune marea întrebare.
Într-o societate în care iubirile se destramă mai repede decât puful de păpădie şi în care partenerii ori partenerele se schimbă mai des decât pozele de profil de pe reţelele de socializare, uite că Edward şi Cleopatra se declară hotărâţi să rămână împreună pentru toată viaţa. Dumnezeu să fie pe gândul lor!

Citit 2759 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2020 16:48

1 comentariu

  • postat de comunismul Joi, 03 Decembrie 2020 23:23 5.13.145.*** Link la comentariu
    0
    0

    e foarte bine ca sunt impreuna! treaba lor ce vor sa faca! nu trebuie noi sa judecam! eu credeam ca edward sanda e mai atras de ioana ignat! decat de cleopatra stratan! dar asta este!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.