Un ”Ghiţă” pentru toată viaţa

Un ”Ghiţă” pentru toată viaţa
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Iubire, „Cleo, ai mai venit cu vreun băiat acasă să-i spui tatălui: «El e iubitul meu!»”, a fost întrebată Cleopatra Stratan, în emisiunea „La Măruţă”, pe Pro Tv. „Nu. Niciodată! N-am adus niciodată un băiat acasă sau să-l consider pe unul din colegii mei sau din băieți fiind iubitul meu, pentru că am zis că dacă totuși o să întâlnesc pe cineva și o să convin să fiu împreună cu un bărbat atunci o să fie primul și ultimul!”, a fost răspunsul categoric al tinerei de doar 18 ani.

„Ghiţă,/ te-aştept diseară la portiţă,/ lângă portiţa de la stradă,/ Ghiţă,/ da’ numai nu veni cum vii tu,/ di obicei, cu mâna goală”, îmi răsuna în minte glasul cristalin al copiliţei de trei ani.

Uite că „Ghiţă”, pe numele lui Edward Sanda, n-a venit cu mâna goală, ci cu inelul şi cererea în căsătorie, chiar la aniversarea de 18 ani a Cleopatrei. Şi, fireşte, cu acordul prealabil al lui Pavel Stratan pentru a pune marea întrebare.

Într-o societate în care iubirile se destramă mai repede decât puful de păpădie şi în care partenerii ori partenerele se schimbă mai des decât pozele de profil de pe reţelele de socializare, uite că Edward şi Cleopatra se declară hotărâţi să rămână împreună pentru toată viaţa. Dumnezeu să fie pe gândul lor!

Citit 3135 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie 2020 16:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.