Dacă nu câştigi, te omor!

Dacă nu câştigi, te omor!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Iubire sub ameninţare. „Iubire, dacă nu câştigi, dacă nu câştigi, o să te omor,/ O să dorm în pat, iar tu pe covor” îi cânta, suav, ADDA soţului ei, Cătălin Rizea, înainte de finala „Chefi la cuţite”. Refrenul avea o mică fractură de logică. Dacă ADDA îl omora, ce sens mai avea să doarmă Cătălin pe covor? În plus, spre amuzamentul general, chiar înainte de mesajul cântat al nevestei, Rizea fusese avertizat că o să-l rupă ADDA cu bătaia dacă nu se califică în Finală.

În fine, important este că omul a scăpat cu viaţă, ba s-a ales şi cu o declaraţie de dragoste în public: „Vreau să fii mândru şi fericit, te iubesc şi abia aştept să te îmbrăţişez”.

Şi pentru că partenerii trebuie să se susţină unul pe celălalt, şi Cătălin i-a fost alături soţiei la ultima ediţie din acest sezon „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1. Acolo unde, deși a avut momente foarte bune, ADDA nu a intrat în marea finală. Asta spre deosebire de Cătălin care a făcut parte şi din echipa câştigătorului „Chefi la Cuţite”, deci i se transferă un pic de glorie!

Una peste alta, într-un an atât de bizar cum a fost 2020, Cătălin şi ADDA au devenit deja două personaje de televiziune, pline de farmec şi de controverse.

Citit 1425 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2020 17:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.