Te cunosc de undeva! Eşti fiul lui Bănică!

Te cunosc de undeva! Eşti fiul lui Bănică!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Aşa tată, aşa fiu! Între noi fie vorba, probabil că Andreea Bănică o să facă parte din juriul "Te cunosc de undeva" până la pensie! Iar Ţociu, Pepe, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor concura până la adânci bătrâneţe! Şi în sezoanele viitoare se vor transforma între ei, de pildă Vârciu în Ozana Barabancea şi Ţociu în Andreea Bălan. Da’ bine că măcar câţiva dintre concurenţi de mai schimbă. Deunăzi, Antena1 a anunţat că au început filmările pentru cel mai nou sezon. Iar unul dintre noii concurenţi este fiul lui Ştefan Bănică - Radu Ştefan Bănică. Un tânăr talentat, care păşeşte deja pe drumul artistic la vârsta la care o făcea şi tatăl lui. Şi dacă vom avea norocul să aplaudăm trei generaţii de Bănică, ne putem considera norocoşi! Radu a povestit deja despre emisiune şi ipostazele în care nu s-ar fi gândit vreodată că va fi. Şi a mai dezvăluit un nume de pe lista concurenţilor: "Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face și în piesa de teatru "Totul în grădină", în care jucăm la Teatrul de Comedie". Da, actriţa Emilia Popescu va fi una dintre concurente şi mărturiseşte: "Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu". Poate în sezonul viitor chiar Bănică intră în malaxorul transformărilor?

Citit 871 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2021 17:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro