"Naivităţile" şefilor sub acoperire

"Naivităţile" şefilor sub acoperire

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Dublarea bonurilor de masă. "Acum ce mai tragi de ea? Nu ştii cu cât ai plecat de-acasă?", era una dintre glumele pe care, în vremea adolescenţei mele, le făceau precursorii băieţaşilor de cartier, la vederea fetelor îmbrăcate în minijup, care tot trăgeau de marginile fustei, încercând să o mai "lungească". La glumiţa asta mi-a zburat gândul marţi seara, atunci când am auzit-o pe fiica "Şefului sub acoperire" de la Pro Tv întrebându-şi salariatul despre valoarea de 150 de lei pe lună a bonurilor de masă: "E puţin?!"/ "Se poate şi mai bine, este şi mai rău, nu?", a răspuns, prudent, angajatul. Evident, nu e treaba unui patron cu sute de angajaţi să cunoască situaţia socială sau a sănătăţii fiecărui angajat. Şi cu atât mai puţin la câte bănci şi-au pus pielea în saramură. Că dacă s-ar ocupa de toate acestea ar ajunge să facă asistenţă socială, nu afaceri. Dar valoarea salariilor pe care le plăteşte şi a beneficiilor suplimentare pe care le acordă angajaţilor cred că ar trebui cunoscută. Revenind la povestea de marţi seara, salariaţii "Şefului sub acoperire" au primit o veste bună: "Vrem să dublăm bonurile de masă la nivelul fabricii, pentru toţi angajaţii, chiar începând de luna viitoare!", a anunţat patronul. Fie primit!

Citit 2549 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 18:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro