Industrie înfloritoare pe timp de pandemie

Industrie înfloritoare pe timp de pandemie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

* Moda pentru videochat. „Sincer, de ce să pierd o noapte pe o sumă pe care aş putea să-i fac şi dublu, doar dintr-un accesoriu? Am un business prosper, o afacere în creştere, am şi responsabilităţi! Am patru doamne angajate. La noi e mereu haz în atelier. Croitoreasa de bază, cea cu care am început, face imposibilul. Inventează cusături ca să iasă ceea ce vreau eu”, mărturisea, la ceas de noapte, Anuryh, fostă ispită pe „Insula Iubirii”, invitată la Xtra Night Show. Cunoscută ca MC în cluburile fără prejudecăţi şi inhibiţii, a reuşit să câştige bine şi în aceste vremuri, când pandemia a pus lacătul pe uşa distracţiei: creează ținute personalizate pentru lucrătoarele videochat, dar şi pentru doamnele care ar vrea să-şi surprindă partenerii cu o vestimentaţie demnă de filmele pentru adulţi: costumații din latex, seturi provocatoare și bikini, cătușe, body-uri, chokere şi alte asemenea din arsenalul erotic.
„Fetele stau semi-îmbrăcate cu hainele pe care le creez și discută foarte mult. Sincer, fetele care fac cei mai mulţi bani nu sunt cele care se dezbracă, ci acelea care ştiu să vorbească! Majoritatea vin acolo pentru că se simt singuri. Sunt foarte multe fete care chiar muncesc câte 16-18 ore. Dorm în studio. Eu le admir că au psihicul tare!", a mărturisit Anury la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citit 812 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 00:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro