Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Aventuri la nuntă. "Când s-a îmbătat mireasa! A fugit mireasa cu naşul! Socrul cu verişoara! A fugit ginerică cu banii!", încercau să-l provoace "Chefii la cuţite" pe unul dintre concurenţi, de profesie fotograf, să le povestească o întâmplare veselă de la o nuntă. "Una tristă aş putea să vă spun!", s-a înduplecat concurentul. "Am participat la o nuntă la care mirii au spus «Da-Da». Au urmat toţi paşii nunţii până în momentul intrării la local. Problema a fost la petrecere, când mirele i-a rugat toţi invitaţii să acorde puţină atenţie sub scaune, unde existau nişte plicuri. Şi în plicurile respective era mireasa… în anumite ipostaze cu unul dintre invitaţii de la nuntă… Pozele erau indecente, Adam şi Eva din carne până-n oase! Pur şi simplu a fost un dezastru în secunda în care toată lumea a luat plicurile la mână. Vă daţi seama, 300 de oameni cărora le-a picat faţa. Mireasa nu ştia cum să se ascundă mai repede. Mirele, în secunda doi, a părăsit nunta", a povestit fotograful. Dar chefii erau cuceriţi: "Ce tare! Da’ nu e tristă deloc!". Din culise, Speak era deja dornic să-l cunoască pe mire. Eventual să-i ceară o poză cu autograf: "Ce sânge o avut bossu! Să te uiţi în ochii ei să zici: «Da»!". Povestea s-a petrecut în Sălaj şi a fost suficient de bine muşamalizată ca să nu ajungă în presă. Până duminică seara.

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 19 Aprilie 2021 19:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro