Aur sau nimic

Aur sau nimic

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Campionul. "Da, mă voi retrage în 2021 din activitatea sportivă de performanță. Ştiu că am zis-o de mai multe ori, dar de data asta… Ultimii trei ani au fost foarte grei. În sală este un consum foarte mare, fizic, psihic, energie. Întotdeauna am revenit ca să fiu numărul 1. Dacă nu sunt numărul 1, nu prea mai există motivație foarte mare de a continua. Plus că organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel performant", l-am auzit pe Marian Drăgulescu, mărturisind, la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Şi mi-aş fi dorit ca scandalurile în care a fost implicat să fi fost mai puţin răsunătoare. "Simt că nu mai am posibilitatea să fac atât de multe repetări, pe cât mi-aș dori. Din multe repetări, obții și viteză de reacție și tehnică. Simt că viteza de reacție a mai încetinit. După o zi grea de antrenament, mă resimt. Dar, în continuare, apelez la experienţă, la faptul că îmi cunosc mai bine corpul şi pot să dozez astfel încât să reuşesc să fac ceea ce mi-am propus fără atât de multe repetări. Sunt mai atent la încălzire, la recuperarea medicală, la ce mănânc, am grijă de foarte multe alte aspecte, care la 20 de ani nu contau. Sper anul acesta să dau tot și după care, de ce nu, să continui cu o carieră de antrenor", a spus Marian Drăgulescu, dornic să cucerească aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citit 689 ori Ultima modificare Vineri, 23 Aprilie 2021 01:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro