De la Next Star, la vindecarea de cancer

De la Next Star, la vindecarea de cancer

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Oameni care fac minunile posibile. Cu cancer în metastază, la vârsta de doi ani i s-au mai dat două luni de viaţă. Nu era ceva nou, pentru că, încă de la naştere, lui Victor nu i s-au dat prea multe şanse de supravieţuire. Iar forma de cancer de care suferea era una extrem de rară la nivel global. Şi totuşi, băiatul a învins-o. Avea 11 ani când a venit în ediţia de Paşte a "Next Star". Se întâmpla acum cinci ani, după cum îşi aminteşte Dorian Popa: "Când a fost în emisiune, i-am spus mamei lui: «Ia telefonul şi sună-mă dacă ceva nu merge aşa cum trebuie». El trebuia să fie ajutat de cineva de aici din țară, însă nu a mai putut fi ajutat M-a sunat mama lui şi mi-a spus: «Eşti singurul care ne poate ajuta». Acum s-a vindecat de cancer. Victoraş a ajuns în Franţa, unde s-au investit 3,4 milioane de euro, până când a fost vindecat. Când a ajuns acolo, francezii i-au spus: «A, păi tu eşti caz de studiu. Vino la noi, nu trebuie să plăteşti nimic!». N-am să uit niciodată momentul în care mi-a trimis poză în care se flexa, Johnule, și avea mușchi", spune Dorian. "Sunteți idolul lui și așa a ajuns el să iubească sportul", i-a spus mama lui Victoraș lui Dorian, care a contactat-o telefonic. Băiatul vrea să devină antrenor sportiv, trăieşte în Franţa, unde a primit şansa la viaţă pe care nimeni nu i-o dăduse în ţară.

Citit 611 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 20:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro