Gălăţeanul de 12 puncte la MasterChef (VIDEO)

Gălăţeanul de 12 puncte la MasterChef (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Gust. "Pe o scară de la unu la zece, cât de sigur eşti că o să ne placă preparatul tău?", a fost întrebat gălăţeanul Răzvan Tiberiu Radu, în prima ediţie a "MasterChef" la Pro Tv. "Zece!", a răspuns fără să clipească. În vârstă de 27 de ani, gălăţeanul a absolvit management hotelier în Elveţia, iar primul lui job a fost cel de şef de sală în Dubai, la Ossiano, restaurantul din Atlantis, The Palm, unde a lucrat cu celebrul Grégoire Berger. "Un restaurant scump, cu pretenţii mari, ingrediente scumpe, acesta era unul dintre cele nouă preparate din meniul de degustare", a explicat în timp ce prepara, sub ochii familiei, muşchi de vită cu piure de dovleac, chipsuri de cartofi, legume de sezon şi un sos tonkatsu. Chefii au gustat, comportându-se de parcă le oferise ace, cuie şi lame de ras. Chef Radu Dumitrescu a desfăcut sticla cu apă şi-a turnat în pahar şi a băut, demonstrativ, de parcă voia să scape de gustul preparatului. "Tu zici că iei nota zece?", l-a provocat chef Joseph Hadad. "Văzându-ne privirile, de cât crezi că e preparatul tău acum, că pare că ţi-a pierit un pic entuziasmul", a ridicat miza chef Radu Dumitrescu. După un moment de ezitare, când a spus şapte, gălăţeanul a revenit la nota iniţială: zece! "Tu zici zece, eu spun 12! Bravo ţie! Felicitări, bine-ai venit în bucătăria MasterChef!", a anunţat chef Foa, oferindu-i şorţul!

Citit 2478 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 09:15

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro