Gălăţeanul de 12 puncte la MasterChef (VIDEO)

Gălăţeanul de 12 puncte la MasterChef (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Gust. "Pe o scară de la unu la zece, cât de sigur eşti că o să ne placă preparatul tău?", a fost întrebat gălăţeanul Răzvan Tiberiu Radu, în prima ediţie a "MasterChef" la Pro Tv. "Zece!", a răspuns fără să clipească. În vârstă de 27 de ani, gălăţeanul a absolvit management hotelier în Elveţia, iar primul lui job a fost cel de şef de sală în Dubai, la Ossiano, restaurantul din Atlantis, The Palm, unde a lucrat cu celebrul Grégoire Berger. "Un restaurant scump, cu pretenţii mari, ingrediente scumpe, acesta era unul dintre cele nouă preparate din meniul de degustare", a explicat în timp ce prepara, sub ochii familiei, muşchi de vită cu piure de dovleac, chipsuri de cartofi, legume de sezon şi un sos tonkatsu. Chefii au gustat, comportându-se de parcă le oferise ace, cuie şi lame de ras. Chef Radu Dumitrescu a desfăcut sticla cu apă şi-a turnat în pahar şi a băut, demonstrativ, de parcă voia să scape de gustul preparatului. "Tu zici că iei nota zece?", l-a provocat chef Joseph Hadad. "Văzându-ne privirile, de cât crezi că e preparatul tău acum, că pare că ţi-a pierit un pic entuziasmul", a ridicat miza chef Radu Dumitrescu. După un moment de ezitare, când a spus şapte, gălăţeanul a revenit la nota iniţială: zece! "Tu zici zece, eu spun 12! Bravo ţie! Felicitări, bine-ai venit în bucătăria MasterChef!", a anunţat chef Foa, oferindu-i şorţul!

Citit 3276 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 09:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.