Dansând pe gheaţă pentru copiii războiului (VIDEO)

Dansând pe gheaţă pentru copiii războiului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Uniţi. Ţinându-se de mână, cu ghiozdanele în spate şi cu trolere mari alături, păreau desprinse, parcă, din grupurile copiilor ucraineni, refugiaţi din iureşul războiului, în România. Eva și Vica, două fetiţe ucrainene, cu vârste fragede de doar 10 şi, respectiv, 11 ani, au oferit un moment emoţionant de patinaj artistic, la prima ediţie a emisiunii „Dancing on Ice - Vis în doi”, la Antena 1. Pe melodia lui Michael Jackson „Heal The World”, au dansat cât au putut ele de bine, pentru a trage un semnal de alarmă asupra războiului care le împiedică să se întoarcă acasă.

Potrivit Antenei 1, Eva și Vica au venit în România însoțite de mamele lor, înainte ca Rusia să le atace ţara, pentru a participa la concursuri de patinaj. Ulterior, au fost nevoite să rămână aici, după ce rudele de acolo le-au avertizat să nu se întoarcă în Ucraina, din cauza războiului. Momentul micuţelor patinatoare a fost aureolat de Zabato - King of Africa, colaborator al „Cirque du Soleil” și cunoscut pentru acrobațiile lui pe gheață, care le-a fost partener de dans. La finalul numărului, cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare și le-au aplaudat pe micuțe preț de câteva minute.

Dansul lor a marcat startul campaniei umanitare „Uniți pentru copiii războiului”, al cărei scop este strângerea de fonduri pentru copiii ucraineni afectați de război.

Citit 1179 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2022 01:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.