Te cunosc de undeva... că ești din Galați!
Foto: Antena 1

Te cunosc de undeva... că ești din Galați!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Shift și Emma de la Zu. În vreme ce Antena 1 ne servește de dimineață până seara „best of”-uri și reluări pe săturate, bine că măcar la promo și publicitate ne povestește ce frumos o să fie când va avea totuși producții noi. De pildă, tocmai a dezvăluit cine sunt cele opt perechi de vedete care au spus „Da” transformărilor în cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva!”. Între ele, un gălățean - Shift și o gălățeancă – Emma de la Zu.

„Este minunat faptul că pot să fac din nou echipă cu Connect-R. Este singurul cu care aș fi participat în acest moment la «Te cunosc de undeva!». Pe lângă faptul că avem «antecedente» (n.r. participarea la Asia Express), noi suntem ca frații și ne simțim minunat împreună, iar eu am un avantaj deoarece Connect-R a mai fost concurent în emisiune și am ce învăța de la el. De la noi telespectatorii ar trebui să se aștepte la o «mascaradă» maximă”, a declarat Shift, pentru Antena 1.

Emma de la Zu va face pereche cu Sore și e cât se poate de încântată: „Să fii pregătit de transformare, dar să nu ştii în ce te transformi e adrenalină pură! Publicul «Te cunosc de undeva!» să se aștepte să ne vadă așa cum nu ne-au mai văzut vreodată, iar pe Sore să o vadă strălucind așa cum nu s-a arătat până acum. Este foarte frumos ca oamenii pe care îi admiri să te admire înapoi!”. Hai cu show-ul, Antena 1, că am lâncezit cu reluările!

Citit 4504 ori Ultima modificare Marți, 23 August 2022 17:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.