Autoturisme Porsche pentru aleşii neamului

Autoturisme Porsche pentru aleşii neamului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Protocol, dar pe banii noştri. Porsche a câștigat în fața BMW pentru furnizarea a patru mașini de protocol. Cum pentru cine? Pentru aleşii neamului. Iaca ştire: Camera Deputaților își va înnoi parcul auto cu 59 de autoturisme, dintre care patru autoturisme de protocol de la Porsche România și 55 de autoturisme de la Renault. Scrie clar în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar ştirea am aflat-o de pe HotNews, comentată fiind la "Starea Naţiei" cu Dragoş Pătraru. Jurnalistul a ţinut să se întrebe miercuri seară, la Prima Tv, de ce le trebuie aleşilor maşini de lux, într-o ţară foarte săracă? Păi, tocmai de-aia! Că luxul merge cel mai bine cu sărăcia şi jegul.

Că aleşii ar putea fi patrioţi şi pe patru roţi, nu doar din gură, asta-i altă discuţie: „De ce să nu susţii un business Logan... asta, local. În multe ţări, achiziţiile se fac de la companii care au capital local. În cazul nostru, românesc! Susţinem de la buget companiile româneşti. Pentru că înseamnă angajaţi, familii, taxe care rămân aici. Iar suntem naţionalişti doar aşa, din gură? Da, noi avem patriotism moral şi lacrimogen: dăm din gură, depunem flori, purtăm cocarde, ne strângem cu tricolorul de gât, ţinem mâna la inimă. Nu, hai să facem şi noi patriotism pe bani! Asta e noua modă peste tot în lume: protejarea propriilor companii şi a propriilor interese economice. Restul e vrăjeală…”, a spus Pătraru.

Citit 856 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 13:20

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Kali
  Vineri, 18 Noiembrie 2022 05:23
  5.13.194.***
  Departe de mine gandul sa ii apar pe parlamentari, dar daca citeati cu atentie stirea pe care ati preluat-o, observati ca cele 4 autotursime Porsche sunt de fapt Audi A4, achizitionate de la Porsche Romania, importatorul lor oficial, ele vor fi folosite pentru protocol.
  3
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.