„Mișcă-ți șoldurile, du-te să-ți faci banii”

„Mișcă-ți șoldurile, du-te să-ți faci banii”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* "Vinde bine vulgaritatea?", a fost una dintre cele "40 de întrebări cu Denise Rifai" la care a răspuns Anda Adam. Provocarea a pornit de la controversata piesă "Punani": "Move your punani,/ Go make yourself some money", la care artista a găsit o traducere mai pudică: "Mișcă-ți șoldurile/ Du-te să-ți faci banii". Și a argumentat că ei i-a plăcut întotdeauna să fie extravagantă, că n-a sărit pragul în vulgaritate, dar că n-are prejudecăți. Între noi fie vorba, Anda Adam nu cântă nici pricesne, nici arii din opere și operete. Și că nu-s puține cântece... fără perdea în muzica tradițională românească!

Deși răspunsurile Andei mi s-au părut înțelepte și de bun-simț în emisiune, publicul care a comentat pe rețelele de socializare a părut preocupat doar de apariția artistei, comparând-o cu Donatella Versace. Firește, întrebându-se câte intervenții estetice au dus la un asemenea rezultat. Ei bine, Anda a spus că are doar o operație la sâni și o rinoplastie: "Dacă Dumnezeu te-a lăsat pe pământ sub o anumită formă și tu ai un complex de inferioritate cu care trăiești de ani de zile, ce faci, rămâi blocată acolo doar pentru că te gândești că oamenii pot avea prejudecăți pe direcția aia? Despre ce e vorba în viața ta?! Și dacă tu, cu corpul tău și cu înfățișarea ta, nu ești ok...", a răspuns artista.

Pe scurt, gura lumii numai pământul o astupă. În rest, rămâne cum am stabilit: "Move your punani,/ Go make yourself some money"...

Citit 1768 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 18:59

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 12 Ianuarie 2023 20:00
    86.124.201.***
    Aoleuuuuuuu , cumva prezentatoarea insinueaza ceva ?!
    Aproape ca i-a facut portretul uneia care defileaza pe Centura ..!
    Ehhhi ! Se poate ? :))))
    0
    0
  • postat de olaru octav
    Joi, 12 Ianuarie 2023 09:46
    86.124.200.***
    Nu conteaza,bani sa fie !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.