Gălăţencele joacă finala „America Express”
Foto: Antena 1

Gălăţencele joacă finala „America Express”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Noroc. Ambele gălăţence, Andreea Antonescu şi Doina Teodoru, s-au calificat în finala „America Express”, alături de perechile lor. Numai că în vreme ce Andreele Bălan şi Antonescu au câştigat ultima imunitate pusă în joc, Doina Teodoru şi Cătălin Scărlătescu s-au salvat la mustaţă, după o încordată cursă pentru ultima şansă. „Au avut noroc!”, a conchis Doina, în timp ce Scărlătescu încerca să-şi explice cum au reuşit cele două Andre să obţină cel mai mare punctaj datorită „Dorados” găsite. Norocul a fost şi de partea lor, pentru că două dintre probele ultimei curse au fost rasolite cu brio. „Doamne, când am văzut-o pe Doina că are două mâini stângi şi una ruptă… Explic o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori, deja a cincea oară mă plictisesc şi nu mai sunt bun de explicat. Mă enervez!”, a izbucnit „Robin Hood” Scărlătescu, în timp ce-i dădea lecţii de tras cu arcul Doinei. Actriţa nu reuşea nici să ţină săgeata pe arc, darămite să mai şi tragă! Fără forţă în braţe, cu degetul rănit de-atâtea încercări, dar partenerul n-o credea: „Ţi-ai băgat singură în cap că nu poţi!”. A reuşit totuşi. A doua probă ratată n-a avut de-a face cu forţa şi direcţia, ci cu memoria. Deşi au petrecut 40 de minute încercând să înveţe o poezie în limba Wayuu, au bălmăjit-o cu 20 de greşeli, în vreme ce principalii adversari au spus-o ca pe apă. I-a salvat, însă, timpul - au ajuns la ora 16,51, faţă de 17,55 şi au intrat, supăraţi, în marea finală!

Citit 1650 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 15:58

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro