Galațiul romantic, promovat turistic la Kanal D (VIDEO)

Galațiul romantic, promovat turistic la Kanal D (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Destinație. Poate fi Galațiul o destinație romantică pentru o întâlnire de dragoste de 24 de ore? Ei bine, da! O cină romantică în Turnul Tv, o plimbare pe Faleza Dunării și o vizită la Şcoala de echitaţie „Descoperim natura călare - Galaţi” au oferit un „date” de neuitat unui (potențial) cuplu din „Casa Iubirii” de la Kanal D. Doi concurenți, timișoreanul Patrick și moldoveanca Nona, au descins în Galați, care, datorită emisiunii, a avut parte de o nesperată promovare turistică. Să nu uităm că, toamna trecută, unul dintre castingurile pentru „Casa Iubirii” a adus-o pe Andreea Mantea, amfitrioana emisiunii, la Galați! Patrick și Nona au fost mulțumiți de cazare, dar și de cina romantică din Turnul Tv. „Te-am adus la Burj Khalifa de Galați!”, a glumit tânărul, la intrarea în Turn. Între noi fie vorba, niște geamuri șterse gospodărește ar oferi o priveliște mai bună. Tinerii au avut parte și de o petrecere seara, iar ziua următoare au început-o cu o plimbare pe Faleza Dunării. Vizita la Școala de Echitație „Descoperim natura călare”, a lui George Bălan, a fost o experiență minunată. Nu doar pentru lecția de călărie, ci și pentru celelalte necuvântătoare pe care le-au descoperit acolo. „Rățuștele mandarine reprezintă simbolul fidelității în cuplu. Masculul stă toată viața cu aceeași femelă”, aveau să afle de la George Bălan. Iar în clipa următoare, Patrick a anunțat că renunță la statutul de cocoș în cuplu pentru cel de... rățoi mandarin!

Citit 1243 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 14:21

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro