Cu ura pe moarte călcând

Cu ura pe moarte călcând
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Strigător la Cer. De două nopți încoace, România Tv tăvălește în mocirla urii și a dezinformării un OM. OM înainte de toate, jurnalist integru și talentat al presei de azi - Iulia Marin. Cumplit de grav și de nedrept, munca, profesionalismul, onestitatea, dăruirea, sclipirea Iuliei Marin au fost mânjite de vorbele unor impostori și azvârlite în derizoriu la „Punctul culminant”, de Victor Ciutacu și de invitații lui: personaje pe măsură de controversate. Prezentarea problemelor de sănătate ale jurnalistei, moartea ei, suferința colegilor de breaslă au fost exploatate în așa fel încât tunurile cu noroi și minciuni ale postului tv să lovească, de fapt, în redacțiile și conducerea publicațiilor la care lucrau. Rezultatul final: stigmatizarea persoanelor cu suferințe psihice. Negarea dreptului lor la muncă, la a fi parte din societate. „N-aș lăsa un om cu probleme psihice să lucreze la mine”... „Suntem primii din țară care avem pe unul internați la glumeți”, sunt replici din emisiune.

Împotriva acestui periculos discurs al urii, „Libertatea”, ultima publicație pentru care a scris Iulia Marin, a lansat un apel căruia vă puteți ralia. Derapaje precum cele promovate de România Tv trebuie oprite. Și ar mai fi de spus ceva. Chiar dacă despre Iulia Marin vorbim la timpul trecut, articolele pe care le-a scris, mesajele pe care le-a transmis, vor fi valabile și mâine... oricât de îndepărtat va fi acest „mâine”!

Citit 1452 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2023 16:13

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Akbar
    Joi, 04 Mai 2023 19:45
    5.13.146.***
    3 trompete sovietice (de la stanga la dreapta).
    0
    0
  • postat de marr
    Duminică, 23 Aprilie 2023 20:14
    86.124.203.***
    O Mizerie de Societate si de 'oameni' . Numai Dumnezeu stie ce-o fi fost in sufletul ei . Te folosesti de drama unui om sa-ti faci tu punctele de rating/banii de salar .
    Parca mai Alaltaieri se imbulzeau spre biserici de Paste/Inviere ! Se dau/au pretentii de Jurnalisti cu renume cu jdemii de f
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.