Hai în echipa mea... să am pe cine da afară!

Hai în echipa mea... să am pe cine da afară!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Nedrept. Da, știu că "Vocea României" este un concurs (cu bune și cu rele), iar o competiție presupune și eliminări. E firesc ca unii să fie mai buni decât alții, fie și doar pentru că au fost mai în formă ori au avut o zi mai bună. Dar eliminările ar trebui să se bazeze, totuși, pe o minimă competiție. Ceea ce, din nou, la finalul audițiilor pe nevăzute, nu s-a mai întâmplat. "Vocea amăgirii şi-a umilinţei, la Pro Tv", scriam anul trecut la rubrica Tv mania, despre schimbarea regulii în concursul Pro Tv. Fapt care s-a petrecut și acum: antrenorii din juriu au avut voie să-și atragă oricâți concurenți în echipe, pentru ca, la final, să aleagă doar 14. Fără vreo selecție, ceva. Din nou, n-a mai contat ce li s-a promis concurenților pentru a-i convinge să-i aleagă de antrenori. Că n-au beneficiat de un singur "antrenament" vocal. În fond, care a fost diferența între cei care n-au întors niciun scaun și cei care au întors măcar două, dar au fost eliminați imediat după audiții?! Speranțele pe care și le-au făcut? Bucuria că vor avea parte măcar de experiența "confruntărilor". Ei bine, nu.

Poate că sunt subiectivă, în fond, din cele șapte voci gălățene din concurs, cinci s-au calificat în etapa următoare. Însă mi-ar fi plăcut ca și celelalte două să aibă această șansă. Fapt care mă face să întreb cum ar fi fost dacă, în locul lui Tudor Chirilă, gălățeanca Mariana Berechet ar fi ales echipa Horia Brenciu - Theo Rose, iar tecuceanca Ada Chicoș pe Irina Rimes...

Citit 1782 ori Ultima modificare Luni, 30 Octombrie 2023 16:11

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de CTCPopescu
    Marți, 31 Octombrie 2023 12:28
    95.77.107.***
    Cum "Mintim poporul - cu televizorul"! In rumanica nu exista concursuri "pe bune".Pacat de buna credinta a concurentilor si cea a multimii fara Netflix/HBOMax.Toate emisiunile tv sunt din gama "ireality show" pentru furt de audienta!Iar juratii pe masura...carton presat/ondulat.
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.