Care sunt vocile gălăţene care se vor auzi mai departe la „Vocea României”
Foto: Pro TV

Care sunt vocile gălăţene care se vor auzi mai departe la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa audițiilor pe nevăzute s-a încheiat, vineri seara, la „Vocea României”. După ce au ascultat zeci de voci şi s-au luptat pentru a le atrage în propriile echipe, antrenorii au fost nevoiţi să renunţe la câteva dintre ele, pentru că echipele nu au voie să depăşească 14 concurenţi. Iată vocile din Galaţi şi din Tecuci care s-au calificat în etapa următoare a competiţiei, "battle"-urile. Despre toţi concurenţii din judeţul Galaţi aţi putut afla deja din ziarul „Viaţa liberă”!

Cu 19 concurenţi în echipă, Smiley a fost nevoit să renunţe la cele mai multe voci pentru a rămâne cu 14. Important este că l-a păstrat în echipă pe gălăţeanul Adrian Galbinu, un viitor preot care a urcat pe scenă îmbrăcat în sutană.

Theo Rose și Horia Brenciu au convins 18 concurenți să vină în echipa lor, dar nu puteau rămâne decât cu 14. Fireşte, şi-au păstrat singura „Serenadă” de la „Vocea României”, adică pe gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi, studentă cu bursă de merit la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București.

Şi Tudor Chirilă a fost nevoit să renunţe la patru dintre vocile pe care le atrăsese în echipă. Din păcate, printre ele s-au aflat gălăţeanca Mariana Berechet, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” - pentru care l-a blocat pe Horia Brenciu -, dar şi tecuceanca Ada Chicoş, despre care spusese „Nu am auzit niciodată o voce feminină cântând «Metallica» atât de convingător!”.

În echipa cu care Tudor Chirilă merge mai departe în concurs se află gălăţeanca Alexandra Căpitănescu - un fenomen la „Vocea României”, suava Livia Crăescu - „Domniţa Livia”, o Marilyn Monroe de Galaţi, şi tecuceanca Alexandra Damian, care a concurat chiar în ultima seară a audiţiilor pe nevăzute.

Felicitări tuturor pentru performanţă! Şi mult succes pe scenă, oricare ar fi ea!

Citit 2329 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 09:02

1 comentariu

  • postat de Maxim
    Luni, 30 Octombrie 2023 23:03
    5.13.148.***
    Hai, Alexandra Capitanescu! Iti tinem pumnii!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.