Vocea amăgirii şi-a umilinţei, la Pro Tv
Foto: Pro TV

Vocea amăgirii şi-a umilinţei, la Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Regulă schimbată. „Vă mulţumim că aţi ales să fiţi în echipele noastre! Acum, pe unii dintre voi o să vă dăm afară, dar fără vreo minimă departajare. N-o să vă mai punem nici măcar să fredonaţi ori să concuraţi în vreun fel, pentru a vă păstra locul în echipă. Noi decidem cine rămâne şi care pleacă. Nu contează ce v-am promis pentru a alege să fiţi în echipele noastre! V-am amăgit şi-acum o să vă şi umilim!”, cam aşa aş sintetiza ceea ce s-a petrecut vineri seară la „Vocea României”, pe Pro Tv, care a schimbat regulile în timpul jocului.

Concret, la audiţiile pe nevăzute, antrenorii Irina Rimes, Smiley şi Theo Rose, The Motans şi Tudor Chirilă, au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. Însă, în etapa următoare nu puteau intra decât cu 14. Aşa că fiecare echipă a fost înşirată pe scenă, iar antrenorii au anunţat sec cine rămâne şi cine pleacă. „Mie îmi place regula asta pentru că sunt oameni care au convins în audiții și, ce să vezi? La următoarea ediție vin alții și mai buni și ar fi fost păcat să nu-i iei doar pentru că ai echipa plină, nu?”, a spus Irina Rimes.

Ce mai contau speranţele false date concurenţilor pentru a alege echipa ei? Încrederea pe care au investit-o! Aşteptările lor? Singurul care a făcut totul pentru a nu-şi umili concurenţii a fost Tudor Chirilă. Ceilalţi s-au debarasat de concurenţi fără a mima nici părerea de rău…

Citiţi şi: O singură gălăţeancă rămasă în competiţie la „Vocea României”

Citit 15294 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2022 12:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.