TVR umblă la „dulapul cu cadavre”

TVR umblă la „dulapul cu cadavre”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Istorie. "TVR este unica deținătoare a istoriei ultimilor 50 de ani, în imagini! Astfel, putem dezvălui întâmplări pe care partidul le-a îngropat în dulapul cu cadavre și despre care TVR a păstrat imagini fabuloase, foarte multe difuzate în premieră. Vom dezvălui cele mai păzite secrete ale Epocii de Aur: cursa înarmărilor, cum s-a făcut plata datoriei externe, problema petrolului, legea ilicitului, programul nuclear al lui Ceaușescu", promite Raluca Rogojină, producător - alături de Roxana Tarhon - al emisiunii "Miturile comunismului". Televiziunea publică va "demonta", pe rând, cele mai importante dintre aceste mituri, din 26 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 18,00. "Ceauşescu, pacea şi minciuna" va fi primul episod. Vom afla cum toate întreprinderile din România, indiferent de profil, erau pregătite ca, în caz de necesitate, să treacă rapid la fabrici ale industriei de război. Documentele oficiale atestă faptul că Nicolae Ceaușescu a fost unul dintre principalii furnizori de armament ai teroristului libian Muammar al-Gaddafi și al irakienilor, în războiul iraniano-irakian.

În ediţiile următoare, reportajele şi dezbaterile vor aborda "Fițele epocii de aur", "Metroul", "Branduri românești", "Pe urmele lui Moș Gerilă (Crăciunul în epoca de aur)", "Marile zăpezi", "Anii '80 și datoria externă" și "Cum a fost făurit omul nou" (despre învățământ). De ce acum? Pentru că e mai bine decât niciodată. Nu pentru nostalgici, ci pentru unii care îndrăznesc să regrete vremuri pe care nu le-au trăit...

Citit 1512 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2023 13:55

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de pro
    Miercuri, 22 Noiembrie 2023 23:09
    213.233.88.***
    Din 2025 s-ar putea sa fie mai atractiv comunismul, nu credeam sa ajung sa scriu chiar eu asta, dar capitalismul pe datorie PNL-PSD ne va iesi pe nas.
    3
    14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.