Regretatul NOSFE, într-un film care va rula şi la Galaţi

Regretatul NOSFE, într-un film care va rula şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Visul. „În decembrie 2021, primeam foarte des întrebarea «Unde e bărbată-tu?», iar eu răspundeam la fel de des «La pușcărie, la Rahova!». Și era pe bune, pentru că acolo s-a filmat o bună parte din filmul «Visul». Un actor merge să facă o piesă cu deținuții pentru festivalul penitenciarelor. Comedie. Scris după o poveste reală. Mâine va fi proiecția la Rahova, pentru deținuți. Iar din 12 decembrie, îl veți găsi în toate cinematografele din țară. Ce emoții am, baby!”, este mărturia postată pe Facebook de Mădălina Creţan, soţia regretatului artist gălăţean, Darius Creţan - NOSFE. Pe cât de simplă e confesiunea, pe atât de tulburătoare!

Potrivit „Observatorului” Antena 1, „Visul” este primul lungmetraj românesc filmat în Penitenciarul Rahova, în care au jucat nume cunoscute precum Magda Catone, George Ivaşcu, Florin Piersic Jr., Serghei Mizil şi Georgiana Saizescu. Artistul NOSFE a intrat în rolul personajului „Boțișor”, un tip cu înclinații artistice.

Filmul va rula şi la Galaţi, din 12 decembrie, la Cinema City, iar pe 13 decembrie este anunţată o proiecţie la Cinema „Ioan Manole”. Şi cum aş putea încheia altfel decât cu vorbele lui NOSFE din postarea Mădălinei: „Iese înc-un film cu mine, să vezi ce rol am! Încă unul de pe lista cu lucruri la care visam!”…

Citit 1483 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2023 20:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.