EStrada Studio, din nou la „Românii au talent”

EStrada Studio, din nou la „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Spectacol. Să fie energie! Să fie bucurie! Să fie ritm, mișcare și talent cât cuprinde! Și, evident, să fie cu mult roz! Fermecătoare pălării roz! O să fie un moment fenomen, marca EStrada Studio by Andreea Ignat, vineri, 29 martie 2024, de la ora 20,30, pe Pro Tv, la "Românii au talent". Este tot ceea ce vă putem spune despre spectacolul pe care nu aveți voie să îl ratați. Ah, și să nu uit: 14 ani EStrada Studio, 14 ani "Românii au talent". Iată ce frumos se împletesc aniversările! „Am lucrat alături de fetele mele speciale ES încă un show extraordinar, într-un sezon 14 FENOMEN «Românii au talent». Hai să ne vezi și să ne apreciezi evoluția artistică! Totul prin dans devine ROZ!“, promite Andreea Ignat.

Punându-mi un pic entuziasmul pe pauză, nu pot să nu vă spun ce gândesc de când a început acest nou sezon fenomen. Parcă niciodată nu au fost pe scenă atât de puțini gălățeni ca acum. Mai exact, n-a fost decât unul singur - dansatorul Valentin Lupu - și acesta venit din Italia. Să se fi împuținat scena talentelor de la Galați?! Nici vorbă! Cred că așa cum se întâmplă în show-urile mari, ce e mai bun și mai bun intră în a doua jumătate! Că așa-s vedetele, îi lasă pe alții să anime publicul și să ridice atmosfera.

Revenind la EStrada Studio, trebuie să vă reamintesc de show-ul de excepție pe care l-au prezentat în martie 2021 pe aceeași scenă de la Pro Tv: o explozie de energie într-un spectaculos dans, dar mai ales mesajul încrezător că "Arta învinge pandemia". Și nu s-au înșelat deloc! În concluzie, avem toate motivele, vineri seară, să urmărim spectacolul talentelor de la Pro Tv!

Citit 2093 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 17:03

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro