„În loc de o gură de mâncare, o gură de apă”

„În loc de o gură de mâncare, o gură de apă”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Campioana. "Este un om foarte simplu Larisa Iordache. Chiar dacă sunt foarte multe rezultate în spate și, după o muncă foarte grea, sunt un om normal. Un om care iese afară din casă fără să se gândească la faptul că este cineva într-un anume domeniu. Pentru că, până la urma urmei, simplitatea aceasta ne face să fim noi, oameni în esența noastră. Și cred că asta contează cel mai mult. Asta mă ajută și în ziua de azi să pot să trăiesc simplu și frumos, așa cum îmi place mie", a fost primul răspuns pe care l-a oferit la "40 de întrebări cu Denise Rifai", cea mai titrată gimnastă a României la competițiile continentale. Mă gândeam la stolul de "creatoare de conținut virtual" care se simt "cineva" doar pentru că există. Dar a fi "creatoare de conținut" nu-i totuna cu a fi creatoare de performanță. Urmărind emisiunea de la Kanal D, am zâmbit amar ascultând poveștile despre tertipurile la care apelau gimnastele pentru un dulce. Și cum negocia Larisa "săritura" peste o întreagă cină pentru o înghețată. "Nicio masă nu se termină fără un dulce. Cred că doar gândul că nu o aveam atunci când ne-o doream ne făcea să ne dorim atât de multă ciocolată", povestea Larisa. Recunoaște că acum nu termină nicio masă fără puțină ciocolată, dar că își cunoaște corpul și, dacă vrea să mai dea câteva sute de grame jos are o "dietă" eficientă: "În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, pentru că avem nevoie de vitamine, nutrienți, dar sunt decizii pe care le luăm noi pentru corpul nostru".

Citit 1429 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 22:25

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro