15.000 de euro pentru Florin Ristei şi Ilona Brezoianu (VIDEO)

15.000 de euro pentru Florin Ristei şi Ilona Brezoianu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Fenomen. Îndrăznesc să iau cu „împrumut” cuvântul-cheie al acestui sezon „Românii au talent” pentru că n-am găsit unul mai bun pentru momentul Ilonei Brezoianu şi al lui Florin Ristei din finala de sâmbătă noapte a emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Între noi fie vorba, la cum se „transferă” vedetele de la Antena 1 la Pro Tv şi invers, mă pot folosi şi eu de un cuvânt. Pentru că pur şi simplu Ilona şi Florin au fost FENOMENALI! Desigur, tot parcursul lor a fost spectaculos, dar momentul din finală – balada „November Rain” a trupei „Guns N’ Roses” a fost briliant.

Ilona, în travesti, îşi săruta cu pasiune mireasa, în vreme ce gălăţeanul Ristei oferea un solo la chitară absolut fabulos. După cum mărturiseau cei doi artişti înainte de show, au schimbat strategia în finală: „Vrem să arătăm în finală fix opusul a ceea ce suntem noi. Adică eu să nu prea cânt deloc, să cânte Ilona toată piesa, iar eu să fac ceva ce n-a făcut nimeni până acum la «Te cunosc de undeva!», adică să cânt live la un instrument. M-am dat peste cap să găsesc chitara originală din clip. Eu nu sunt chitarist, sunt un solist care mai cântă la chitară din când în când, de plăcere!”, a dezvăluit Florin, iar Ilona l-a completat: „Chiar vrem să câştigăm emisiunea asta!”. Şi au câştigat! Trofeul şi premiul în valoare de 15.000 de euro! Plus admiraţia nepreţuită şi nelimitată a publicului! Mai merită spus că lupta cea mare s-a cam dat ca de la gălăţean la gălăţean: Connect-R - Shift și Ilona - Ristei!

Citit 2451 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 16:33

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro